Hondenmand met afneembare hoes – Hondensofa – Navy blauw - 45 x 65 cm - S

Hondenmand met afneembare hoes – Hondensofa – Navy blauw - 45 x 65 cm - S - BAMBOL

Hondenmand met afneembare hoes – Hondensofa – Navy blauw - 45 x 65 cm - S - BAMBOL

Uw prijs : € 49,01
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 28 evaluaties
7288
7446043818807

Hondenmand met afneembare hoes – Hondensofa – Navy Blauw

Deze hondenmand bevat een aangename bekleding. De hoes bestaat uit een dikke, warme en aangename stofatie waar uw hond zich direct in thuis voelt. Deze bekleding kan heel wat weerstand aan. De geborgenheid en comfort zijn in deze hondenmand is niet ver te zoeken. Het hondenbed is zeer veerkrachtig waardoor het zich aanpast aan de vorm van uw huisdier. In de hondenmand is er zelfs een anti-allergische vulling verwerkt. 

Bovendien heeft de hondenmand een afneembare hoes, zo kan u de mand gemakkelijk reinigen. Onderaan de hondenmand is er gewerkt met een sterke bodem met een duurzaam cordura materiaal. Dit materiaal beschermt uw hondenmand  tegen slijtage. Hierdoor kan u de hondenmand gemakkelijk verplaatsen en bijvoorbeeld meenemen op reis. 

Aantal
Laatste items in voorraad

Over Manden met afneembare hoes...



Meer informatie...

Producteigenschappen:

  • Materiaal: bekledingsstof, cordura
  • Kleur: navy blauw 
  • Wasbaar op 30° 
  • Afneembaar met rits 
  • maat : S --> 45 x 65 cm



Plus- en Minpunten

  • Afneembare hoes
  • Dikke, aangename stofatie
  • Anti-allergische vulling

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

BAMBOL

 Bambol is een fabrikant van de beste honden- en kattenmanden, gevestigd in Polen. Ze dragen de waarden: duurzaamheid, esthetiek, maatschappelijk verantwoord en originaliteit hoog in het vaandel. Alle vullingen van de manden worden eerst getest, dit om kwaliteit te garanderen. Bambol is een klein doch professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende soorten comfortabel beddengoed en accessoires voor dieren. Hun gedrevenheid door hun voorliefde voor dieren, liefde voor stoffen en ervaring in de industrie is duidelijk terug te zien in hun producten. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten beddengoed zoals: dekens, kussens, poefs, banken, manden maar ook accessoires zoals: speelgoed, leibanden,… Bij het produceren van deze producten wordt er heel veel aandacht besteed aan de afwerking en nauwkeurigheid ervan.

De materialen waar Bambols producten uit bestaan zijn moderne, ingenieuze, prettig aanvoelende materialen die passen bij de meeste eigentijdse interieurs. Ze hebben verschillende collecties die bij vele mensen in de smaak vallen. Ze nemen de noden van de mensen mee in hun nieuwste lijnen.

De hondenmanden bestaan uit verschillende vormen en formaten. We kunnen hierdoor manden aanbieden vanaf de maat XS t.e.m. XXL. Geschikt voor zeer kleine tot zeer grote honden. Het gehele gamma kan optimaal verzorgd en gereinigd worden daar het beddengoed volledig afneem- en wasbaar is!

Hun meest gegeerde product zijn de orthopedische hondenmanden. Deze manden zijn te vinden in verschillende series met telkens verscheidene eigenschappen. Dan hebben we het over een originele vorm, uitstraling en kleur. Zo bieden we manden aan met een duurzame meubelstof, waterdicht materiaal of zelfs anti-allergische vulling. Je kan het zo gek niet bedenken.

De basis van de orthopedische manden bestaan wel telkens uit hetzelfde materiaal, namelijk de memory foam. Deze vulling ontlast de gewrichten en wervelkolom van uw huisdier. Hierdoor wordt uw hond extra ondersteund en zal minder last hebben van gewrichts- en spierpijnen. De orthopedische hondenmand past zich subliem aan naar de vorm van uw hond. Zo wordt hij maximaal ondersteund, gedragen en verwend.

Bambol wil met hun producten uw huisdier maximaal verwennen door hen de kwaliteit te bieden die ze verdienen. Ze willen dat elk dier een eigen plekje heeft waar hij of zij volledig op kan uitrusten zonder hinder. Door te werken met de beste grondstoffen garanderen ze kwaliteit zonder meer.

In samenwerking met Bambol bieden we gebruiksvriendelijke, comfortabele en hygiënische bedjes! De stabiliteit die de orthopedische hondenmand van Bambol biedt zorgt ervoor dat uw hond met het volste vertrouwen kan dutten.