Orthopedisch kussen hond – Memory Foam matras - 50cm x 75cm x 10cm - donkergrijs

Orthopedisch kussen hond – Memory Foam matras - 50cm x 75cm x 10cm - donkergrijs - BAMBOL

Orthopedisch kussen hond – Memory Foam matras - 50cm x 75cm x 10cm - donkergrijs - BAMBOL

Uw prijs : € 49,01
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 66 evaluaties
7272
7446043816841

Orthopedisch kussen hond – Memory Foam matras

Dit orthopedisch kussen heeft een klassiek en minimalistisch design. Het kussen is gevuld met memory foam of viscoschuim, hierdoor wordt het slaapcomfort van uw huisdier gegarandeerd. Het schuim past zich volledig aan, aan de vorm van uw hond door zijn lichaamstemperatuur. Op deze manier wordt hij volledige ondersteund op alle drukpunten. Honden met gewrichts-, spier- of rugklachten hebben hier zeker baat bij. Wanneer uw hond het orthopedisch kussenverlaat, vormt het zich terug in de oorspronkelijke staat, om later terug de vorm van de hond te omarmen. De extra steun die het orthopedisch kussen biedt, bevordert het slaapcomfort van uw hond, hierdoor zal uw hond langer vitaal en actief blijven.

Aantal
Niet op voorraad

Over Orthopedische manden en kussens...



Meer informatie...

Producteigenschappen:

  • Materiaal: memory foam, thermo-elastische schuimkorrels
  • Kleur: donkergrijs
  • Wasbaar in de machine
  • Met rits
  • Maat: M --> 50cm x 75cm x 10cm

Plus- en Minpunten

  • Ondersteund alle drukpunten
  • Hond langer vitaal en actief
  • Ontlast pijntjes
  • Verhoogd slaapcomford

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Foam
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?



Meer info over het merk van dit product.

BAMBOL

 Bambol is een fabrikant van de beste honden- en kattenmanden, gevestigd in Polen. Ze dragen de waarden: duurzaamheid, esthetiek, maatschappelijk verantwoord en originaliteit hoog in het vaandel. Alle vullingen van de manden worden eerst getest, dit om kwaliteit te garanderen. Bambol is een klein doch professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende soorten comfortabel beddengoed en accessoires voor dieren. Hun gedrevenheid door hun voorliefde voor dieren, liefde voor stoffen en ervaring in de industrie is duidelijk terug te zien in hun producten. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten beddengoed zoals: dekens, kussens, poefs, banken, manden maar ook accessoires zoals: speelgoed, leibanden,… Bij het produceren van deze producten wordt er heel veel aandacht besteed aan de afwerking en nauwkeurigheid ervan.

De materialen waar Bambols producten uit bestaan zijn moderne, ingenieuze, prettig aanvoelende materialen die passen bij de meeste eigentijdse interieurs. Ze hebben verschillende collecties die bij vele mensen in de smaak vallen. Ze nemen de noden van de mensen mee in hun nieuwste lijnen.

De hondenmanden bestaan uit verschillende vormen en formaten. We kunnen hierdoor manden aanbieden vanaf de maat XS t.e.m. XXL. Geschikt voor zeer kleine tot zeer grote honden. Het gehele gamma kan optimaal verzorgd en gereinigd worden daar het beddengoed volledig afneem- en wasbaar is!

Hun meest gegeerde product zijn de orthopedische hondenmanden. Deze manden zijn te vinden in verschillende series met telkens verscheidene eigenschappen. Dan hebben we het over een originele vorm, uitstraling en kleur. Zo bieden we manden aan met een duurzame meubelstof, waterdicht materiaal of zelfs anti-allergische vulling. Je kan het zo gek niet bedenken.

De basis van de orthopedische manden bestaan wel telkens uit hetzelfde materiaal, namelijk de memory foam. Deze vulling ontlast de gewrichten en wervelkolom van uw huisdier. Hierdoor wordt uw hond extra ondersteund en zal minder last hebben van gewrichts- en spierpijnen. De orthopedische hondenmand past zich subliem aan naar de vorm van uw hond. Zo wordt hij maximaal ondersteund, gedragen en verwend.

Bambol wil met hun producten uw huisdier maximaal verwennen door hen de kwaliteit te bieden die ze verdienen. Ze willen dat elk dier een eigen plekje heeft waar hij of zij volledig op kan uitrusten zonder hinder. Door te werken met de beste grondstoffen garanderen ze kwaliteit zonder meer.

In samenwerking met Bambol bieden we gebruiksvriendelijke, comfortabele en hygiënische bedjes! De stabiliteit die de orthopedische hondenmand van Bambol biedt zorgt ervoor dat uw hond met het volste vertrouwen kan dutten.