Warmtekussen honden/katten - 60 x 50 x 7 cm - Grijs

Warmtekussen honden/katten - 60 x 50 x 7 cm - Grijs - TRIXIE

Warmtekussen honden/katten - 60 x 50 x 7 cm - Grijs - TRIXIE

Uw prijs : € 32,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 27 evaluaties
5739
4011905380056

Warmtekussen honden/katten - 60 x 50 x 7 cm - Trixie 

Dit warmtekussen van Trixie is echt heerlijk om in weg te zakken voor honden of katten. Het kussen is gevuld met een polyestervlies, deze vulling zorgt ervoor dat de lichaamswarmte van uw huisdier gereflecteerd wordt. Deze techniek houdt uw huisdier lekker warm op van die koude, winterse dagen. Het is een natuurlijke techniek waarbij geen stroom aan te pas komt, de veiligheid is dus zeker gegarandeerd. De pluche stofatie is een echte must voor ieder huisdier. Lekker warm en heerlijk zacht om in te vertoeven. Het warmtekussen heeft aan de onderkant ook anti-slip strips. Deze zorgen ervoor dat het kussen op zijn plaats blijft en niet gemakkelijk zal verschuiven. Uw huisdier kan dus heel gemakkelijk op zijn of haar kussen liggen om een heerlijk dutje te doen. Dit warmte reflecterend kussen is zeker een aanrader, ook voor oudere dieren die al wat moeilijker te been zijn of lichamelijke klachten hebben.

Aantal
Niet op voorraad

Over Poezenkussens...

Poezenkussens zijn ideaal om uw poes lekker warm en knus te laten rusten. Poezen zijn namelijk gek op het lekker warm en knus hebben. Dit kussen is dus ideaal om uw poes een liefdevolle slaapplaats aan te bieden waar hij zich veilig voelt. 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Slipvaste onderkant 

- Materiaal: pluche, imitatie schapenvacht 

- Reflecterend polyestervlies 

- Geschikt voor honden en katten 

- Afmetingen: 60 x 50 x 7 cm 


Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Extra Small (XS)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Fleece
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!