Elektronische speelbal voor uw kat / hond - TB10 - 360° rotatie - wit

Elektronische speelbal voor uw kat / hond - TB10 - 360° rotatie - wit - HomeRunPet

Elektronische speelbal voor uw kat / hond - TB10 - 360° rotatie - wit - HomeRunPet

Uw prijs : € 25,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 24 evaluaties
7014
7446043781712

Elektronische speelbal voor kat / hond - TB10 - 360° rotatie

Deze elektronische speelbal zorgt ervoor dat uw kat genoeg beweegt overdag, zodat ze niet onrustig is tijdens de nacht. Het is dus van belang dat uw kat overdag voldoende, boeiend amusement heeft. De elektronische speelbal is hier ideaal voor! De elektronische speelbal beweegt automatisch in willekeurige richtingen.  Dit spreekt elk dier met een jachtinstinct aan! Met een batterij tot 25 dagen is uw trouwe viervoeter even zoet.

De elektronische speelbal is uitgerust met een kleine maar enorm krachtige motor. Er is ook een speciale processor aanwezig, die de bewegingen van de speelbal detecteert. Hierdoor worden de richtingen etc. verandert zodat de speelbal niet te eentonig wordt voor uw kat. Die onvoorspelbare acties zullen uw kat nog meer aanspreken om te 'jagen' op de speelbal! De elektronische speelbal spreekt de verschillende zintuigen van uw kat aan. Het laserlicht houdt uw kat visueel bezig en het koordje met de bel stimuleert zijn gehoor. Deze verschillende stimulansen zorgen er zeker voor dat uw kat gemotiveerd blijft om achter de elektronische speelbal te jagen. 

De elektronische speelbal kan in 2 modes werken; normaal en slim. Als u de normale modus kiest, dan werkt het apparaat 8 minuten, een ideale speeltijd voor uw kat. Als je de slimme modus inschakelt, zorgt een speciale ingebouwde chip ervoor dat de bal wordt ingeschakeld wanneer je hem aanraakt, en na enige tijd wordt hij automatisch uitgeschakeld. U kan dus zelf kiezen welke modus het beste bij uw kat past! 

U kunt gewone AAA-batterijen gebruiken om de elektronische speelbal van stroom te voorzien. Ze garanderen een verrassend lange gebruiksduur van het apparaat. Ervan uitgaande dat uw kat twee keer per dag met de bal speelt, kan het na één batterijwissel tot 25 dagen werken. Dat is bijna een maand volmaakt plezier voor je trouwe viervoeter!

De elektronische speelbal is ontworpen om duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn. Het is gemaakt uit duurzaam pc-plastic - dit maakt het bestand tegen vallen, slijtage en bijten. Dankzij de spuitgiettechniek is de elektronische speelbal ook nog eens waterdicht en stofdicht! Bovendien, om het aan of uit te zetten, hoeft u alleen maar zachtjes op de knop te drukken.

! Deze elektronische speelbal is ook geschikt voor een hond, een kat en hond hebben quasi dezelfde zintuigen. Ook urenlang speelplezier voor uw hond! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen: 

 • Type model: TB10
 • Merk: HomeRunPet
 • Kleur: wit 
 • Materiaal: PC 
 • Stroom: gewone AAA-batterijen
 • Waterproof
 • Bestendig tegen bijten, krassen en vallen
 • Met laserlicht
 • Met koordje met belletje
 • 2 modes: normaal en slim
 • Speciale processor aanwezig
 • Tot 25 dagen gebruik
 • Een plezier voor uw kat! 
 • Afmetingen: diameter, 7.2 cm
 • Gewicht: 120 gram

Plus- en Minpunten

 • Houdt uw kat urenlang bezig
 • Moderne technieken
 • Lange batterijduur
 • Hoogwaardig merk

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Maat
Universeel
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

HomeRunPet

HomeRunPet

HomeRunPet is een producent dat gespecialiseerd is in elektronisch speelgoed voor uw huisdier. HomeRunPet is een bedrijf dat is opgericht in 2015. Het merk richt zich op kunstmatige intelligentie, verkenning van robothardware en innovatie. Het doel van HomeRunPet is uw huisdier te plezieren, de intelligente robot een deel van de familie te maken en te integreren in uw huis. Want uw huisdier gaat de intelligente robot zien als zijn trouwe vriendje waar hij urenlang plezier mee kan hebben. HomeRunPet wil een slimme thuisrobot opbouwen met een familie-ecosysteem dat centraal staat. 

Wat is die naam? Het concept achter die merknaam is een samenvoeging van 2 woorden. Home + run = Homerun. De homerun naar een robot dat echt in ons gezinsleven leeft, dat deel uit maakt van het gezin en dat eindeloos plezier maakt met uw viervoeter. 

HomeRunPet ziet gebruikservaring als de beste verbeteraar. De beste manier om telkens opnieuw hun producten te verbeteren is dankzij de voortdurende feedback die ze ontvangen. HomeRunPet luistert écht naar hun klanten en stemt de nieuwe producten af op de tips van hun klanten. 

De sterke troeven van HomeRunPet is hun jarenlange ontwikkeling. Al meer dan 10 jaar heeft HomeRunPet ervaring in software- en hardwareontwikkeling. Daarnaast blijft HomeRunPet verbeteren, het merk streeft naar perfectie. Tevens zijn de producten van kwaliteit verzekerd, ze gaan telkens door strenge controles op duurzaamheid. De standaard ligt heel erg hoog en de producten voldoen telkens aan die hoge norm. 

Wij, doegly zijn blij om HomeRunPet in ons gamma te mogen opnemen. Met deze kwaliteitsvolle producent hopen we veel klanten blij te mogen maken.