• Aanbieding!
Elektrische voederautomaat - Petoneer - 3.7 l - inclusief applicatie - wit

Elektrische voederautomaat - Petoneer - 3.7 l - inclusief applicatie - wit - Petoneer

Elektrische voederautomaat - Petoneer - 3.7 l - inclusief applicatie - wit - Petoneer

Uw prijs : € 99,95
incl. BTW
Productscore: 4.95 / 5 op 7 reviews
Lees de 7 reviews
6339
7446043714758

Elektrische voederautomaat - Petoneer - 3.7 l - inclusief applicatie - wit

Deze Petoneer nutri smart feeder is dé slimme voederbak voor uw hond / kat. Dit toestel kan bediend worden door een applicatie op uw smartphone. U kan een aangepast voedingsschema opstellen voor uw trouwe vriend. Voeder uw dier en zorg voor zijn gezonde eetgewoontes. U kan op vaste tijdstippen automatisch uw dier voederen. Zo vermijdt u ondervoeding of overvoeding. Het dier komt in een gezonde routine terecht. U krijgt iedere keer een melding wanneer uw hond / kat aan het eten is. Zo heeft u controle over de eetgewoontes van uw dier. De voederreservoir heeft een capaciteit van 3.7 liter, eens de reservoir dreigt leeg te raken krijgt u eveneens een melding op uw app. U kan ook manueel het toestel bedienen en uw dier voederen met behulp van 1 knop. Deze knop kan ook gedeactiveerd worden om te voorkomen dat uw dier het per toeval activeert. De voederautomaat is voorzien van een verborgen powerbank hierdoor kan het toestel gebruikt worden zonder aan het stopcontact te hangen. Een sleuf aan de achterkant van het apparaat biedt plaats aan de powerbank als back-upbatterij in geval van stroomuitval. Het toestel heeft ook een spraaksturing via Alexa. De Petoneer nutri smart feeder heeft een doordacht design. Er zijn 2 ingebouwde intelligente sensoren die aanduiden wanneer er tekortkomingen zijn en wat het voedingsniveau is. De app en lampjes in het toestel duiden aan wanneer er voeding bijgevoegd moet worden. De tank is zo ontworpen dat de rotor zich op een ideale afstand van de spoel bevindt om te voorkomen dat kleine voedseldeeltjes vast komen te zitten. Door het verloopstuk en het lage toerental is de juiste voedingsenergie altijd beschikbaar. De omkeerfunctie van de rotorrotatie werkt perfect als de rotor geblokkeerd raakt. Het baanbrekend ontwerp van de container maakt schoonmaken erg simpel. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Voederautomaten...

Bent u af en toe beperkt in tijd om uw geliefd huisdier eten te geven? Dan kan één van onze voederautomaten uitkomst bieden. U kan zelf instellen wanneer de voederbak automatisch eten mag geven aan uw hond, zo krijgt uw huisdier altijd op tijd eten! De hoeveelheid en het tijdstip ervan kan u programmeren. Een gemak voor uw huisdier maar ook voor u, op die manier hoeft u niet steeds te stressen over het eten geven van uw hond. Uw viervoeter is zo, steeds prima verzorgd! Er zijn voerautomaten in verschillende kleuren, formaten, designs. We hebben voor ieder wat wils! Naast onze voederautomaten hebben wij ook de meest standaard voederbak en drinkbak. Wat u maar wilt, bekijk zeker ons gamma! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

 • Kleur: wit 
 • Gewicht: 2 kg 
 • Afmetingen: 230 x 246 x 352 mm
 • Capaciteit: 3.7 l 
 • Met app voor android en ios
 • Kan verbonden met Wi-Fi 
 • Met spraakbesturing ( Alexa ) 
 • Wekelijks voedingsplan op de app
 • Opstopping notificatie
 • Bijna leeg notificatie
 • Speciale rotatietechniek dat verstopping vermijdt
 • Omkeerfunctie 
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Ook manueel te bedienen
 • Power input: DC 5 V / 1 A
 • Powerbank als back-up
 • Geschikt voor honden en katten
 • Opgepast! Enkel geschikt voor droogvoeding, natvoeding is niet mogelijk

Plus- en Minpunten

 • Wekelijks voedingsschema
 • Met applicatie
 • Slimme sensoren
 • Met spraakbesturing

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Maat
Universeel
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?

rating
Fantastisch en betrouwbaar

dé slimme voederbak voor uw hond / kat. Dit toestel kan bediend worden door een applicatie op uw smartphone.

rating
Prima aankoop.Laagste prijs Super snel…

Wekelijks voedingsschema Met applicatie Slimme sensoren Met spraakbesturing ALLE EIGENSCHAPPEN OP EEN RIJTJE. Kleur Wit Maat Universeel Geslacht Uniseks Productmateriaal Kunststof Huisdier Alle Huisdieren Gebruik Verzorging

rating
Heel prijsbewust ,vlugge en correcte levering

U kan zelf instellen wanneer de voederbak automatisch eten mag geven aan uw poes, zo krijgt uw huisdier altijd op tijd eten! De hoeveelheid en het tijdstip ervan kan u programmeren.

rating
Kopen met plezier.

Bij deze wil ik mij dan ook hartstikke bedanken voor de zeer goede service wat Rudi aan ons verleend heeft. Meer dan tevreden met de aankoop van onze voederautomaat!!

rating
luxe producten

Een gemak voor uw huisdier maar ook voor u, op die manier hoeft u niet steeds te stressen over het eten geven van uw poes. Uw kat is zo steeds prima verzorgd!

rating
Aan te raden!

Eerst maal besteld bij jullie echt vriendelijke mensen .Een echte aanrader om bij jullie iets te kopen

rating
Handige website, snelle levering en goed product!

Bedankt voor fijne telefoonstem .... en hartelijk dank voor de snelle en hartelijke serviceMeer info over het merk van dit product.

Meer weten over Petoneer? 

Het bedrijf is opgericht in 2017 door een team van jonge dierenliefhebbers met een passie voor technologie en de gezondheid van dieren. Hun diepgaande kennis over domotica mond uit in slimme en baanbrekende gadgets voor uw huisdieren! Ze produceren innovatieve producten om uw gezinsleven te verbeteren en een stuk gemakkelijker te maken. 

Aanbod Petoneer! 

Voor Petoneer is de gezondheid en welzijn van uw huisdier hun grootste prioriteit. Hun producten zijn onder andere slimme drinkfonteinen, voederbakken en geurverwijderaars. Maar ook producten om uw huisdier een leuke tijd te geven met grappige UV-pennen of slimme speelballen.