Warm waterproof jasje voor honden - EXTRA SMALL - ORANJE

Warm waterproof jasje voor honden - EXTRA SMALL - ORANJE - DOEGLY

Warm waterproof jasje voor honden - EXTRA SMALL - ORANJE - DOEGLY

Uw prijs : € 23,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 12 evaluaties
5002
7446043660666

Dit honden jasje is ideaal tijdens de koude winterdagen of op skivakantie. Het jasje is vanbinnen gevuld met zachte fleece zodat uw hond steeds warm blijft. De buitenkant van het jasje is waterproof, door middel van het gebruik van behandelde watervaste nylon. Dit winterjasje is zeer eenvoudig aan- en uit te trekken dankzij de aan onderkant vast te maken velcro-strip en elastische band. De elastische band zorgt voor een strakke pasvorm rond het lichaam van uw hond wat zorgt voor extra warmte. Bovenaan is het jasje ook voorzien van reflecterende strips, dankzij deze strips is uw trouwe viervoeter goed zichtbaar in het donker. 

Dit jasje is zowel voor kleinere hondjes als voor grote honden geschikt waarbij de contructie en opbouw door ons aangepast werd per type hond.

Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.  (Zie maattekening in foto's)
Bekijk voor U tot bestellen overgaat steeds goed de maattekening! Wanneer u de maat van een product selecteert, kan u in de foto's de correcte afmetingen voor deze maat nazien. Ingeval van twijfel... Bel ons gerust!

KIES HIER DE CORRECTE MAAT:

DIT PRODUCT HEEFT DE KLEUR : ORANJE

DIT PRODUCT HEEFT DE MAAT : EXTRA SMALL (XS)

Aantal
Op Voorraad!

Over Winterjassen...

Winterjassen voor honden zijn ideaal wanneer uw hond vaak rilt van de koude bij koud weer. Het al dan niet nodig hebben van een winterjas is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is het vachttype van uw hond. Honden die het hele jaar door buiten leven, zullen zich makkelijk aanpassen aan het koude weer. Dit komt voornamelijk doordat ze hun vachtdikte aanpassen en zo niet snel koud zullen krijgen. Ook honden met een dubbele vacht zullen niet snel last hebben van het koude weer, omdat zij het warm genoeg hebben met hun eigen vacht. Kortharige, kleinere, oudere en/of zieke honden kunnen juist wel veel moeite hebben met het koude weer, waardoor een winterjas voor hen een ideale oplossing zou zijn. Het is heel belangrijk dat u kiest voor een winterjas die goed aansluit en ook waterafstotend is. Om de juiste maat te bepalen meet u best de lengte van uw hond, van hals tot begin staart. Houd ook rekening met het feit dat uw hond voldoende bewegingsvrijheid nodig heeft om nog fijn te kunnen wandelen, dus een te kleine maat is hiervoor niet ideaal. Bij Doegly vindt u verschillende soorten winterjassen en dit in verschillende maten. Bij iedere foto staat een maattabel die u kan helpen met het bepalen van de juiste maat. 


Meer informatie...


Producteigenschappen

- Materiaal: Fleece en Nylon

- Velcro-strip

- Kleur: Oranje

- Reflecterende strips

- Maat: Extra smallPlus- en Minpunten

  • De elastische band zorgt voor een strakke pasvorm.
  • Gemaakt uit nylon.
  • Reflecterende strips.
  • Velcro is handig maar sluit minder dan een rits.

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Oranje
Maat
Extra Small (XS)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Bescherming

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Doegly? 

Doegly is een gamma producten voor het comfort, plezier en gemak van uw hond of kat.
Alle Doegly producten worden door ons zelf ontworpen en ontwikkeld, waarna ze in onze productie eenheden gefabriceerd worden.
We ontwerpen maandelijks nieuwe producten die gebaseerd zijn op eigen ideeën of op tips van de baasjes van onze gebruikers.
Alle producten voldoen aan de strengste veiligheids- en milieunormen.
Doegly zorgt dus voor 'Puur Dierenplezier'.