Hondenhalsband - choker - 20 mm x 34-56 cm - Rood

Hondenhalsband - choker - 20 mm x 34-56 cm - Rood - ROGZ FOR DOGZ

Hondenhalsband - choker - 20 mm x 34-56 cm - Rood - ROGZ FOR DOGZ

Uw prijs : € 22,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 21 evaluaties
5709
0649510006548

Hondenhalsband - choker - 20 mm x 34-56 cm

Deze halsband van Rogz for dogz valt bij iedereen in de smaak. Uw huisdier flaneert door de straten met deze eigentijdse halsband. De halsband is vervaardigd uit hoogwaardig nylon materiaal.

De halsband is 20 mm breed, deze zijn vooral bedoeld voor middelgrote tot grote honden zoals: Border Collie, Beagle, Bulldog, Boxer. De chocker heeft een verstelbare sliphalsband, deze zorgt ervoor dat u de volledige controle heeft over uw hond. De nekomvang heeft een verstelbare lengte tussen de 34 en 56 cm, u kan deze aanpassen aan uw viervoeter. Verwen uw huisdier met een kwalitatieve halsband, neem ook een kijkje in het gamma met bijpassende leibanden.

De halsbanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben telkens veilige, reflecterende strips.

Aantal
Niet op voorraad

Over Halsbanden...

Een halsband voor honden is cruciaal tijdens het uitlaten of tijdens een lange wandeling met uw trouwe viervoeter. Een halsband omvat altijd alleen de nek van uw hond. Dit voelt fijn aan voor uw hond, omdat hij niet wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Er zijn echter wel verschillende soorten halsbanden. Zo hebt u de klassieke halsbanden die vallen niet erg op en zijn vaak heel neutraal. De anti-blafhalsbanden zorgen er op hun beurt dan terug voor dat het blaffen wordt beperkt tijdens het uitlaten van uw hond. Wanneer de hond erg hard trekt is een halsband niet de juiste optie voor uw hond, omdat hij door het harde trekken nekblessures kan oplopen.


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Kleur: Rood

- Materiaal: nylon 

- Geschikt voor middelgrote, grote honden 

- met reflecterende strips 

- Breedte: 20 mm

- Verstelbare nekomvang: 34 - 56 cm 


Plus- en Minpunten

  • Mooi kleur
  • Sterke nylon
  • Gemakkelijk aan te doen

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Rood
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Rogz For Dogz? 

Rogz For Dogz is afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk is opgericht op een appartement in een buitenwijk van Kaapstad. Het duo had uitzicht op het Robbeneiland en de Tafelberg. Daar kregen ze inspiratie om producten te ontwerpen die comfort brengen voor huisdieren. Ze streven naar de beste kwaliteit voor honden en katten, ze maken dan ook hun producten met de grootste zorg. Ze zijn door de jaren heen een wereldbekend merk geworden. 

Hun halsbanden, harnassen en hondenriemen worden gekenmerkt door 100 % duurzaam en stevig nylon. Ze kiezen speciaal voor nylon materiaal omdat dit zorgt voor extra draagcomfort en minder wrijving, waardoor uw huisdier last heeft van irritante schuring.

Aanbod Rogz For Dogz 

Ze hebben een breed gamma dat gaat van halsbanden, riemen en harnassen tot manden, ligbedden, speelgoed en eet-en drinkbakken. Hun halsbanden en harnassen passen voor iedere hond omdat ze gemakkelijk te verstellen zijn. Ze kunnen bovendien ook allemaal tegen water. Ze hebben ook een stevige, anti-roest ring die niet snel zal verslijten. De riemen zijn eveneens ook heel veilig omdat ze voorzien zijn van reflecterende strips.

Als u dus uw huisdier wilt verwennen met hip, kwalitatief en comfortabel gerij dan kan je zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment van Rogz For Dogz.