Lijst van producten per merk ROGZ FOR DOGZ

Meer weten over Rogz For Dogz? 

Rogz For Dogz is afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk is opgericht op een appartement in een buitenwijk van Kaapstad. Het duo had uitzicht op het Robbeneiland en de Tafelberg. Daar kregen ze inspiratie om producten te ontwerpen die comfort brengen voor huisdieren. Ze streven naar de beste kwaliteit voor honden en katten, ze maken dan ook hun producten met de grootste zorg. Ze zijn door de jaren heen een wereldbekend merk geworden. 

Hun halsbanden, harnassen en hondenriemen worden gekenmerkt door 100 % duurzaam en stevig nylon. Ze kiezen speciaal voor nylon materiaal omdat dit zorgt voor extra draagcomfort en minder wrijving, waardoor uw huisdier last heeft van irritante schuring.

Aanbod Rogz For Dogz 

Ze hebben een breed gamma dat gaat van halsbanden, riemen en harnassen tot manden, ligbedden, speelgoed en eet-en drinkbakken. Hun halsbanden en harnassen passen voor iedere hond omdat ze gemakkelijk te verstellen zijn. Ze kunnen bovendien ook allemaal tegen water. Ze hebben ook een stevige, anti-roest ring die niet snel zal verslijten. De riemen zijn eveneens ook heel veilig omdat ze voorzien zijn van reflecterende strips.

Als u dus uw huisdier wilt verwennen met hip, kwalitatief en comfortabel gerij dan kan je zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment van Rogz For Dogz. 

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)