Hondenharnas - 20 mm x 45-75 cm - Fanbelt - Paars

Hondenharnas - 20 mm x 45-75 cm - Fanbelt - Paars - ROGZ FOR DOGZ

Hondenharnas - 20 mm x 45-75 cm - Fanbelt - Paars - ROGZ FOR DOGZ

Uw prijs : € 26,50
incl. BTW
Productscore: 5 / 5 op 4 reviews
Lees de 4 reviews
5718
0649510004711

Hondenharnas - 20 mm x 45-75 cm

Dit hondenharnas van Rogz for dogz valt bij iedereen in de smaak. Uw huisdier flaneert door de straten met dit eigentijdse harnas. Het harnas is vervaardigd uit hoogwaardig nylon materiaal.

Het harnas is 20 mm breed, deze zijn vooral bedoeld voor middelgrote tot grote honden zoals: Border Collie, Beagle, Bulldog, Boxer. De buikomvang heeft een verstelbare lengte tussen de 45 en 75 cm, u kan deze aanpassen aan uw viervoeter. Met de kliksluiting kan u het harnas gemakkelijk vastklikken rond de middel. Verwen uw huisdier met een kwalitatieve halsband, neem ook een kijkje in het gamma met bijpassende leibanden.

De harnassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben telkens veilige, reflecterende strips.

Aantal
Op Voorraad!

Over Hondenharnassen...

Het hondenharnas is steeds populairder en is een goed alternatief voor een halsband. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het hondenharnas is ideaal voor honden die veel weerstand bieden tijdens het wandelen. Er zijn verschillende soorten harnassen, dus het is steeds belangrijk om de juiste uit te kiezen. Het X-harnas biedt meer comfort dankzij de extra bekleding. Het biedt geen beperking in de bewegingsvrijheid en de riem is vrij verstelbaar. Het X-harnas is dus ideaal voor puppy's en honden met een spitse of smalle borstkas. Het H-harnas is in grootte verstelbaar en dus geschikt bij sportieve activiteiten zoals joggen. Het Y-harnas is een variant van het H-harnas waarbij het borstgedeelte bekleed is en doormiddel van het smalle design kan uw hond moeilijk uit het harnas komen. De riem ligt meestal direct op de schouderbladen en dicht bij het okselgedeelte. Het veiligheidsharnas heeft een hoog draagcomfort dankzij de verstelbare riem. Het harnas is makkelijk aan en uit te doen en heeft een extra handgreep zodat u sneller kan ingrijpen. Het harnas is dus perfect voor honden die zich snel uit een harnas kunnen behelpen, dus als het ware ideaal voor kleine hondenrassen en puppy's. Het Instapharnas is een ideaal harnas om snel aan en af te doen, doordat de hond vanaf boven in het harnas kan stappen. Het bestaat steeds uit een vachtvriendelijk materiaal en heeft een ergonomisch design. Als laatste hebben we nog het power harnas, dit harnas heeft een breder gedeelte op de rug en is vrij verstelbaar zonder riem tussen de voorpoten. Dit harnas is ideaal voor patrouillehonden en trainingshonden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Kleur: Paars

- Materiaal: nylon 

- Geschikt voor middelgrote, grote honden 

- Met reflecterende strips 

- Breedte: 20 mm

- Verstelbare buikomvang: 45 - 75 cm 


Plus- en Minpunten

  • Past goed!
  • Sterk materiaal
  • Mooi afgewerkt

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Paars
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?

rating
Bangelijk goede kwaliteit

Dit hondenharnas van Rogz for dogz valt bij iedereen in de smaak. Uw huisdier flaneert door de straten met dit eigentijdse harnas. Het harnas is vervaardigd uit hoogwaardig nylon materiaal.

rating
Mooie en goede kwaliteit. Al een paar keer iets besteld en ben erg tevreden. Aanrader.

Mooie en goede kwaliteit. Al een paar keer iets besteld en ben erg tevreden. Aanrader.

rating
Heel prijsbewust ,vlugge en correcte levering

Het harnas is 20 mm breed, deze zijn vooral bedoeld voor middelgrote tot grote honden zoals: Border Collie, Beagle, Bulldog, Boxer. De buikomvang heeft een verstelbare lengte tussen de 45 en 75 cm, u kan deze aanpassen aan uw viervoeter.

rating
overzichtelijke site, goede info, goedkoop, goede levertijd, goede communicatie

Met de klik sluiting kan u het harnas gemakkelijk vastklikken rond de middel. Verwen uw huisdier met een kwalitatieve halsband, neem ook een kijkje in het gamma met bijpassende leibanden.


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Rogz For Dogz? 

Rogz For Dogz is afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk is opgericht op een appartement in een buitenwijk van Kaapstad. Het duo had uitzicht op het Robbeneiland en de Tafelberg. Daar kregen ze inspiratie om producten te ontwerpen die comfort brengen voor huisdieren. Ze streven naar de beste kwaliteit voor honden en katten, ze maken dan ook hun producten met de grootste zorg. Ze zijn door de jaren heen een wereldbekend merk geworden. 

Hun halsbanden, harnassen en hondenriemen worden gekenmerkt door 100 % duurzaam en stevig nylon. Ze kiezen speciaal voor nylon materiaal omdat dit zorgt voor extra draagcomfort en minder wrijving, waardoor uw huisdier last heeft van irritante schuring.

Aanbod Rogz For Dogz 

Ze hebben een breed gamma dat gaat van halsbanden, riemen en harnassen tot manden, ligbedden, speelgoed en eet-en drinkbakken. Hun halsbanden en harnassen passen voor iedere hond omdat ze gemakkelijk te verstellen zijn. Ze kunnen bovendien ook allemaal tegen water. Ze hebben ook een stevige, anti-roest ring die niet snel zal verslijten. De riemen zijn eveneens ook heel veilig omdat ze voorzien zijn van reflecterende strips.

Als u dus uw huisdier wilt verwennen met hip, kwalitatief en comfortabel gerij dan kan je zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment van Rogz For Dogz.