Orthopedische hondenmand - Pro medical serie - S - 45 x 65 cm - Blauw

Orthopedische hondenmand - Pro medical serie - S - 45 x 65 cm - Blauw - BAMBOL

Orthopedische hondenmand - Pro medical serie - S - 45 x 65 cm - Blauw - BAMBOL

Uw prijs : € 68,99
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 68 evaluaties
7277
7446043816896

Orthopedische hondenmand - Pro medical serie - S - blauw

Dit is een orthopedische hondenmand uit de 'pro medical' serie. Ze zijn vervaardigd uit een meubelstof dat uitzonderlijk zacht en modern is. De levendige kleuren passen in elk interieur. De orthopedische hondenmand is met de grootste zorg gemaakt en afgewerkt. Zelf de meest veeleisende dieren kan je tevreden stellen met dit kwalitatieve, orthopedisch hondenbed. De bedden bestaan uit verschillende maten en zijn dus perfect voor elk hondenras, groot en klein. Het karakter van deze orthopedische hondenmand vult uw hele woonkamer. 

Het orthopedisch hondenbed is gevuld met de algekende memory foam, uitermate geschikt voor uw huisdier ten volle te ondersteunen. Het schuim past zich aan, aan de vorm en lichaamstemperatuur van uw hond. Daardoor worden de gewrichten en wervelkolom ontlast. Het voordeel hiervan is, is de gelijkmatige verdeling van het gewicht van uw hond over het orthopedisch kussen. Dit voorkomt pijn en hinder. 

De standaard hondenmand is passé en moet plaats maken voor de orthopedische hondenmanden en -kussens. Deze zijn heerlijk zacht, comfortabel en vooral verantwoorde kussens. Ze zijn ontworpen met een weloverwogen visie op de gezondheid van uw huisdier, in realiteit uit zich dit in geriefelijk materiaal. 

Aantal
Laatste items in voorraad

Over Orthopedische manden...Meer informatie...

Producteigenschappen:

  • Materiaal: duurzame meubelstof + memory foam
  • Kleur: blauw
  • Waterdichte bodem
  • Anti-allergische vulling in de zijkanten
  • Geschikt voor de wasmachine
  • Maat S --> 45 x 65 cmPlus- en Minpunten

  • Anti-allergische vulling
  • Geschikt voor de wasmachine
  • Waterdichte bodem
  • Kwaliteitsvolle materialen

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Foam
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

BAMBOL

 Bambol is een fabrikant van de beste honden- en kattenmanden, gevestigd in Polen. Ze dragen de waarden: duurzaamheid, esthetiek, maatschappelijk verantwoord en originaliteit hoog in het vaandel. Alle vullingen van de manden worden eerst getest, dit om kwaliteit te garanderen. Bambol is een klein doch professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende soorten comfortabel beddengoed en accessoires voor dieren. Hun gedrevenheid door hun voorliefde voor dieren, liefde voor stoffen en ervaring in de industrie is duidelijk terug te zien in hun producten. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten beddengoed zoals: dekens, kussens, poefs, banken, manden maar ook accessoires zoals: speelgoed, leibanden,… Bij het produceren van deze producten wordt er heel veel aandacht besteed aan de afwerking en nauwkeurigheid ervan.

De materialen waar Bambols producten uit bestaan zijn moderne, ingenieuze, prettig aanvoelende materialen die passen bij de meeste eigentijdse interieurs. Ze hebben verschillende collecties die bij vele mensen in de smaak vallen. Ze nemen de noden van de mensen mee in hun nieuwste lijnen.

De hondenmanden bestaan uit verschillende vormen en formaten. We kunnen hierdoor manden aanbieden vanaf de maat XS t.e.m. XXL. Geschikt voor zeer kleine tot zeer grote honden. Het gehele gamma kan optimaal verzorgd en gereinigd worden daar het beddengoed volledig afneem- en wasbaar is!

Hun meest gegeerde product zijn de orthopedische hondenmanden. Deze manden zijn te vinden in verschillende series met telkens verscheidene eigenschappen. Dan hebben we het over een originele vorm, uitstraling en kleur. Zo bieden we manden aan met een duurzame meubelstof, waterdicht materiaal of zelfs anti-allergische vulling. Je kan het zo gek niet bedenken.

De basis van de orthopedische manden bestaan wel telkens uit hetzelfde materiaal, namelijk de memory foam. Deze vulling ontlast de gewrichten en wervelkolom van uw huisdier. Hierdoor wordt uw hond extra ondersteund en zal minder last hebben van gewrichts- en spierpijnen. De orthopedische hondenmand past zich subliem aan naar de vorm van uw hond. Zo wordt hij maximaal ondersteund, gedragen en verwend.

Bambol wil met hun producten uw huisdier maximaal verwennen door hen de kwaliteit te bieden die ze verdienen. Ze willen dat elk dier een eigen plekje heeft waar hij of zij volledig op kan uitrusten zonder hinder. Door te werken met de beste grondstoffen garanderen ze kwaliteit zonder meer.

In samenwerking met Bambol bieden we gebruiksvriendelijke, comfortabele en hygiënische bedjes! De stabiliteit die de orthopedische hondenmand van Bambol biedt zorgt ervoor dat uw hond met het volste vertrouwen kan dutten.