Katten speeltje - elektronisch - CT10 - wit

Katten speeltje - elektronisch - CT10 - wit - HomeRunPet

Katten speeltje - elektronisch - CT10 - wit - HomeRunPet

Uw prijs : € 32,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 24 evaluaties
7015
7446043781729

Katten speeltje - elektronisch - CT10 - wit

Elke kat heeft een jachtinstinct, met dit katten speeltje bevredigt u die behoeften in beperkte mate! Overdag kan uw kat zich bezig houden met dit intelligent katten speeltje. U stimuleert uw kat tot activiteit en laat uw kat meer bewegen. In dit elektronische katten speeltje zijn er veren in verschillende kleuren aanwezig, deze zullen zeker de aandacht van uw kat trekken en het aanmoedigen om te spelen. De stroom van het katten speeltje worden voorzien door 4 x AA batterijen. 

Het katten speeltje is compact en klein van design. Er zijn 6 gelijkmatige verdeelde gaten. Dankzij een geavanceerd algoritme, komen de veren in willekeurige volgorde tevoorschijn. Voordat uw kat ze weet te vangen, verdwijnen ze en verschijnen ze op een andere plaats, waardoor ze worden aangemoedigd om te jagen! Dit bied uw kat voor een lange tijd vermaak. 

De veren zijn vervaardigd uit geïmporteerde, natuurlijke kalkoenveren. De veren zijn zacht en uiterst aangenaam om aan te raken. De veren van het kattenspeeltje zijn vervangbaar en veilig in gebruik - u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kat. 

Het katten speeltje heeft 3 modes; hoog, medium en laag. Bij de hoge modus verdwijnen de veren zeer snel, dit is vooral voor actieve katten. Bij de medium modus verdwijnen de veren gemiddeld snel. Deze modus is ideaal voor de 'beginnende' katten. Bij de lage modus verdwijnen de veren traag. Controleer vooraf welke modus het best geschikt is voor uw kat. Bij een te lage modus zou uw kat de veren te snel kunnen vangen. 

De speciale LED-indicator geeft het katten speeltje niet alleen een moderne uitstraling, maar geeft u ook de informatie die u nodig heeft. De kleur verandert onder meer afhankelijk van de bedieningsmodus. Als u de hoge snelheid kiest, zal het apparaat blauw oplichten, wanneer u de medium snelheid kiest - geel en wanneer u de lage snelheid kiest - paars. Deze oplossing is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog! De indicator laat u ook weten wanneer het tijd is om de batterij te vervangen door rood te knipperen.

Het bedienen van het katten speeltje is heel eenvoudig. Als u het katten speeltje wilt inschakelen of uitschakelen, drukt u kort op de knop. Indien u wenst de snelheid te wijzigen moet u lang drukken. En deze 2 handelingen zijn het! Uw kat gaat uren plezier hebben. Een ideaal speeltje om uw kat mee bezig te houden en zijn activiteit te verbeteren! 

Aantal
Laatste items in voorraad

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen: 

 • Kleur: wit 
 • Materiaal: ABS + PC 
 • Merk: HomeRunPet
 • Stroomvoorziening: 4 x AA batterijen
 • Afmetingen: 173 x 75 mm 
 • Product model: CT10
 • Met natuurlijke veren
 • Veren komen te voorschijn en verdwijnen
 • 3 modes; hoog, medium en laag
 • Speciale led indicator
 • Eenvoudige bediening
 • Urenlang plezier voor uw kat

Plus- en Minpunten

 • Eenvoudige bediening
 • Heel veel plezier voor uw kat
 • Stimuleert activiteit
 • Hoogwaardig merk

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

HomeRunPet

HomeRunPet

HomeRunPet is een producent dat gespecialiseerd is in elektronisch speelgoed voor uw huisdier. HomeRunPet is een bedrijf dat is opgericht in 2015. Het merk richt zich op kunstmatige intelligentie, verkenning van robothardware en innovatie. Het doel van HomeRunPet is uw huisdier te plezieren, de intelligente robot een deel van de familie te maken en te integreren in uw huis. Want uw huisdier gaat de intelligente robot zien als zijn trouwe vriendje waar hij urenlang plezier mee kan hebben. HomeRunPet wil een slimme thuisrobot opbouwen met een familie-ecosysteem dat centraal staat. 

Wat is die naam? Het concept achter die merknaam is een samenvoeging van 2 woorden. Home + run = Homerun. De homerun naar een robot dat echt in ons gezinsleven leeft, dat deel uit maakt van het gezin en dat eindeloos plezier maakt met uw viervoeter. 

HomeRunPet ziet gebruikservaring als de beste verbeteraar. De beste manier om telkens opnieuw hun producten te verbeteren is dankzij de voortdurende feedback die ze ontvangen. HomeRunPet luistert écht naar hun klanten en stemt de nieuwe producten af op de tips van hun klanten. 

De sterke troeven van HomeRunPet is hun jarenlange ontwikkeling. Al meer dan 10 jaar heeft HomeRunPet ervaring in software- en hardwareontwikkeling. Daarnaast blijft HomeRunPet verbeteren, het merk streeft naar perfectie. Tevens zijn de producten van kwaliteit verzekerd, ze gaan telkens door strenge controles op duurzaamheid. De standaard ligt heel erg hoog en de producten voldoen telkens aan die hoge norm. 

Wij, doegly zijn blij om HomeRunPet in ons gamma te mogen opnemen. Met deze kwaliteitsvolle producent hopen we veel klanten blij te mogen maken.