Reflecterende hondenlijn training - SMALL - GROEN

Reflecterende hondenlijn training - SMALL - GROEN - DOEGLY

Reflecterende hondenlijn training - SMALL - GROEN - DOEGLY

Uw prijs : € 17,94
incl. BTW
Productscore: 5 / 5 op 10 reviews
Lees de 10 reviews
4933
7446043654658

Deze hippe hondenlijn is ideaal om aan de halsband (niet inbegrepen) van uw hond te bevestigen. De lijn is vervaardigd uit sterke nylon waardoor het hoge spanning aankan. De duurzame riem heeft ook reflecterende stiksels waardoor het altijd veilig wandelen is met uw hond.

Het handvat bestaat uit gewatteerd, zacht schuim materiaal waardoor het voor u comfortabel aanvoelt. Er is bovendien een extra D-ring voorzien om eventueel poepzakjes aan te bevestigen. Getest op hoge pull spanning en roestvrij! 






Aantal
Op Voorraad!

Over Leibanden...

Een leiband / hondenriem zorgt ervoor dat uw hond niet van u wegloopt maar mooi naast u wandelt tijdens een wandeling in het bos, op de weg of op reis. Er bestaan verschillende soorten leibanden. Zo heb je leibanden die automatisch in- en uitrollen, maar ook leibanden die geen in- en uitrolsysteem hebben. U kiest zelf welke soort u het eenvoudigst vindt voor u en uw trouwe viervoeter. Een Nylon hondenriem is zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. Ze zijn licht waardoor ze ideaal zijn voor pups. Een hondenriem met ketting is dan weer zeer sterk en dus ideaal voor grotere honden. De uitrolbare hondenriem is immens populair. Deze leiband is ideaal voor honden die bijvoorbeeld moeilijk los kunnen lopen. Doormiddel van deze riem kan je ze toch extra loopruimte geven zodat ze lekker kunnen dollen. De hondenriemen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende lengtes variërend van 3 meter tot 8 meter. Door een drukknop op de cassette kan je zelf bepalen hoe ver de lijn uit kan rollen. Een trainings- of politieriem zijn vaak in verschillende lengtes verstelbaar doordat er verschillende ringetjes aan de riem bevestigd zitten. Zo kan je ze zelf verstellen van 1 meter tot 2 meter. 


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Lengte: 1 M

- Breedte lijn: 2 cm

- Kleur: GROEN

- Materiaal: Nylon

- Reflecterende stiksels

- Handvat bestaat uit gewatteerd, zacht schuim.

- Roestvrij


Plus- en Minpunten

  • Roestvrij.
  • Reflecterende stiksels.
  • Bestaat uit nylon.
  • Halsband niet inbegrepen.

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Groen
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Training

Reviews

Review toevoegen?

rating
Belofte bezorgen volgende dag nagekomen

De duurzame riem heeft ook reflecterende stiksels waardoor het altijd veilig wandelen is met uw hond.

rating
Correcte levering, correcte prijzen, goede kwaliteit

Deze leiband is ideaal voor honden die bijvoorbeeld moeilijk los kunnen lopen. Doormiddel van deze riem kan je ze toch extra loopruimte geven zodat ze lekker kunnen dollen.

rating
Verbazend wekkend wat een service!

Een Nylon hondenriem is zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. Ze zijn licht waardoor ze ideaal zijn voor pups.

rating
Altijd tevreden over Doegly

Snelle en correcte levering met tracking informatie Steeds GRATIS levering Vandaag voor 17 uur besteld is vandaag verzonden 14 dagen bedenktijd en GRATIS retourneren

rating
Goede service. Leuk assortiment en betaalbaar!

Deze hippe hondenlijn is ideaal om aan de halsband (niet inbegrepen) van uw hond te bevestigen. De lijn is vervaardigd uit sterke nylon waardoor het hoge spanning aankan. De duurzame riem heeft ook reflecterende stiksels waardoor het altijd veilig wandelen is met uw hond.

rating
Duidelijke website, het materiaal is zoals omschreven. Snelle levering

Het handvat bestaat uit gewatteerd, zacht schuim materiaal waardoor het voor u comfortabel aanvoelt. Er is bovendien een extra D-ring voorzien om eventueel poepzakjes aan te bevestigen

rating
Keurig te woord gestaan via telefoon na vraag omtrent product

De lijn is vervaardigd uit sterke nylon waardoor het hoge spanning aankan. De duurzame riem heeft ook reflecterende stiksels waardoor het altijd veilig wandelen is met uw hond.

rating
Dit is een bedrijf dat tot het uiterste gaat om zijn klanten blij te maken

Producteigenschappen: - Afmeting SMALL: 20*120 CM - Kleur: GROEN - Materiaal: Nylon - Reflecterende stiksels - Handvat bestaat uit gewatteerd, zacht schuim. - Roestvrij

rating
Ik bestel hier altijd mijn honden acceccoires en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld

Roestvrij. Reflecterende stiksels. Bestaat uit nylon.

rating
Goede service. Leuk assortiment en betaalbaar!

Deze hippe hondenlijn is ideaal om aan de halsband (niet inbegrepen) van uw hond te bevestigen. De lijn is vervaardigd uit sterke nylon waardoor het hoge spanning aankan.


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Doegly? 

Doegly is een gamma producten voor het comfort, plezier en gemak van uw hond of kat.
Alle Doegly producten worden door ons zelf ontworpen en ontwikkeld, waarna ze in onze productie eenheden gefabriceerd worden.
We ontwerpen maandelijks nieuwe producten die gebaseerd zijn op eigen ideeën of op tips van de baasjes van onze gebruikers.
Alle producten voldoen aan de strengste veiligheids- en milieunormen.
Doegly zorgt dus voor 'Puur Dierenplezier'.